Kefalonia, Kunopetra: Hotel Ionian Sea &villas - Aquapark 4*, all inclusive, pozsonyi indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 211878
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Pozsony
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Kunopetra

Szállás / program részletes leírása



Szállás leírása:
Kefalónia-szigete természeti szépségeiről, csodálatos öbleiről, festői falvairól és a helyiek vendégszeretetéről ismert. Lixouri várostól hét kilométerre, Kunopetra nyugodt településen, csupán 150 méterre a vörös finom homokos strandtól, épült a népszerű Ionian Sea hotel. A szálloda egy terjedelmes telken található, egy főépületből és néhány bungalóból áll. 2014-ben teljesen felújították a lobbyt, szobákat és az éttermet, a szolgáltatások kiváló színvonala viszont a régi maradt. A konyhában a tulajdonos testvére főz és a legtöbb alapanyag a szálloda saját kertjéből származik. A kulináris élvezeteken kívül a vendégek kényelmét egy kisbusz is teljessé teszi, mely Lixouri városába, naponta többször közlekedik. A hotel vízi parkja, a kiváló animációs műsorok és a fokozatosan mélyülő strand miatt leginkább gyermekes családok számára kiváló választás.

Saját kategória:
****

Hivatalos kategória:
****

Kapacitás:
87 szoba

Strand:

kb. 150 m-re egy kisebb vörös homokos strand (napernyők és napozóágyak felár ellenében).



Felszereltség / Sport / Szórakozás:
recepció bérelhető széfek főétterem görög taverna bár amedence mellett 2 úszómedence 1 gyermekmedenceingyenesen használható napernyők és napozóágyak amedence mellett játszótér parkoló ingyenes WiFi vezetékes internet (felár ellenében)vízi park csúszdákkal asztalitenisz darts röplabda kisboltgyerekeknek animációs műsorok felár ellenében kisbusz Lixouri városba (minimális létszám szükséges, a feltételeket a hotel szabja meg)

Szobák:
tágas és kényelmes 2 ágyas, kertre néző szobák 3 ágyas szobák (franciaágy + normál ágy) kertre néző, vagy részben tengerre néző kilátással (felár ellenében) 3-4 ágyas családi szobák (franciaágy + 2 pótágy) kertre néző, vagy részben tengerre néző kilátással (felár ellenében) TV kishűtő vízforraló telefon fürdőszoba/WC hajszárító légkondicionálás balkon vagy terasz ahotel kertre néző 4-5 ágyas mezonettekkel is rendelkezik (franciaágy + normál ágy aföldszinten, 2 normál ágy agalérián)

Ellátás:

all inclusive:

~ reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben

~ helyi alkoholmentes italok: víz pohárban, üdítő italok, kávé, tea, 2 fajta gyerek-koktél

~ helyi alkoholos italok:csapolt sör, bor, helyi szeszes italok mint brandy, gin, ouzzó, rum, 5 fajta allkoholos koktél

~fagylalt(10:00-18:00 között a medence melletti bárban, ebéd és vacsora közben is igényelhető)

~animációs műsorok

~ ingyenes belépés a vízi parkba

~ az AI szolgáltatások 10:00-23:00 között vehető igénybe. Az étkezések ideje, italok specifikációja a megérkezés napján részletezve a recepción.

~ frissen facsartgyümölcslevek, görög és ír kávé és a prémium alkoholos italok felár ellenében

~ a vízi park snack bárjában az italok, ételek külön fizetendők




www:
www.ionianseahotel.gr

Az ár tartalmazza:
retúr charter repülőjegy frissítő a repülőgép fedélzetén szállás és ellátás a megrendeltek szerint szállodákban törülköző-, ágynemű csere és takarítás a szálloda belső rendje szerint apartmanokban/stúdiókban takarítás és tiszta ágynemű a megérkezésnél víz- és áramfogyasztás helyi képviselő szolgáltatásai

Kötelező felárak:
repülőtéri illeték (légi biztonsági díj és handling-fee) és transzfer légkondicionált autóbusszal a repülőtérről a kiválasztott szálláshelyre és vissza: pozsonyi indulás esetén54 900 Ft/fő 2 éven felül infant (gyermek 2 éves korig) reptéri illeték: 19 900 Ft/fő üdülőhelyi díj:3 EUR/szoba/éj (helyszínen fizetendő)

Opcionális felárak:
pozsonyi repülőtéri transzfer Budapest-Tatabánya-Győr városokból (14 900 Ft/fő/oda-vissza) útlemondási biztosítás (a részvételi díj 1,5%-a) betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás. A fakultatív kirándulások díja, széf, légkondicionálás (amennyiben feláras) a helyszínen euróban fizetendő



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- all inclusive,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak