TOP MINŐSÉG, AKCIÓS ÁRON! Karpathos, Pigadia: Alimounda Mare Hotel 5*, félpanzió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 142371
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Pigadia

Szállás / program részletes leírása



Pigadia : A sziget déli részén épült a sziget fővárosa és egyben fő kikötője. A város amfiteátrumszerűen öleli körül a kikötőt, ahol egy kőszikla tetején található az akropolisz. Pigadia színes házaival, hangulatos éttermeivel, kávézóival, üzleteivel, s hosszú homokos tengerpartjával idevonzza a sziget más részeiről is a látogatókat.

ALIMOUNDA MARE HOTEL 5*
A szálloda honlapja >>

Véleményünk: A 2010-ben épült új hotel csodálatos környezetben, közvetlenül a tengerparton, egy csendes öbölben, mindössze 10 perc sétára található a városközponttól. Mindazoknak ajánljuk, akik magasabb minőséget keresnek a pénzükért!

Fekvése
A település központjától kb. 800 m-re található hatszintes (lift), modern, magas színvonalú, 244 szobás, szállodaépület közvetlenül az előtte húzódó, kavicsos/homokos tengerparttal.

Szolgáltatások
- Recepció, társalgó, éttermek, bár, pool/beach bár, TV-sarok, nagyméretű édesvizű felnőtt/gyerekmedence (ingyenes napágy/napernyő a tengerparton is, strandtörölköző), napozóterasz, ingyenes WIFI (a szobákban is), parkoló szolgálja a vendégek kényelmét.
- Aktív kikapcsolódásra fitneszterem, asztali játékok, asztalitenisz, hetenként élő zenés estek
- Felár ellenében internetsarok, minibár, tenisz (200 m), spa központ (szépségápolás, masszázs, szauna, gőzfürdő, jacuzzi), biliárd, gyerekfelügyelet, szobaszerviz, ruhatisztítás, ajándékbolt, kerékpárbérlés, taxiszerviz, konferenciaterem, pénzváltás helyben kérhető/igénybe vehető.
- Mozgáskorlátozottak elhelyezése előzetes kérés alapján megoldható (a tengerpart lépcsőkön közelíthető meg).
- A szobákban és a zárt közösségi terekben tilos dohányozni!

Elhelyezés: Elegánsan berendezett, kényelmes, oldalról tengerre néző szobában (pótágyazható), SAT TV, légkondicionáló, széf, mini hűtő, telefon, kávé/teafőző, hajszárító, fürdőköntös, papucs, kozmetikumok, fürdőszoba/WC, balkon/terasz.

Ellátás: Félpanzió (felár ellenében teljes panzió kérhető, az étteremben a férfiaknak hosszú nadrág viselete kötelező).

Repülési idő: kb. 2,5 óra
Időeltolódás: +1 óra
Érkezési repülőtér: Karpathos

Program
Első nap - Elutazás Budapestről
Első nap két órával a gép indulása előtt lesz az utastalálkozó a szervező iroda képviselőjével. Utasanyagok kiosztása után repülés Karpathos-ra. (pontos indulási tájékoztatót 3-4 nappal indulás előtt küldi ki irodánk minden résztvevőnek).Karpathos-on a telepített képviselők várják a csoportot, akik a foglalt szállodák függvényében elosztják az utasokat a transzferbuszokra. Transzfer a szállodába.

2-7. nap: Karpathos (üdülés)
Megérkezés napján, vagy az azt követő napon (érkezés függvénye) a telepített képviselő tájékoztató órát tart, ahol ismerteti a fontosabb tudnivalókat, fakultatív program lehetőségeket.

Utolsó nap - Karpathos, Budapest
Utolsó nap az idegenvezető által, a tájékoztató órán megadott időpontban minden szállodából transzfer gyűjti össze az utasokat, és szállítja ki a repülőtérre. Utazás Budapestre.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- Félpanzió,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak