Korfu, Moraitika: Hotel Delfinia 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 208279
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Moraitika

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
Moraitika elején, közvetlen a homokos, kavicsos tengerparton elhelyezkedő, négyszintes főépületből (liftes) és kétszintes melléképületekből álló 184 szobás szállodaegyüttes. A város központja néhány perces sétával gyalogosan is elérhető (kb. 400 méter), buszközlekedés a közelben található.

Szolgáltatások
A hotel egy főétteremmel és bárral rendelkezik. Az aktív kikapcsolódást keresőknek kültéri úszómedence, fitneszterem, asztalitenisz és teniszpálya nyújtanak megfelelő időtöltést. A pihentetőbb nyaralásra vágyók a jakuzziban vagy a medencénél lévő napágyakon lazíthatnak. A gyereket játszótér és gyerekmedence várja. WIFI ingyenesen vehető igénybe néhány közösségi területen. A hotel animációs programokkal, játékokkal is szórakoztatja a vendégeket. Térítés ellenében SPA és masszázs szolgáltatások, napágyak és napernyők a tengerparton és a medencénél, mosoda, szobaszervíz, autó- és kerékpárbérlés vehető igénybe.

Elhelyezés
2 ágyas, pótágyazható standard szobákban, melyek felszereltségéhez egyénileg szabályozható légkondicionáló, síkképernyős sat-tévé, telefon, bérelhető széf, mini hűtő, fürdőszoba hajszárítóval tartozik. A szobák mindegyike balkonnal vagy terasszal rendelkezik. WIFI a szobákban ingyenesen vehető igénybe.

Ellátás
Félpanzió (büféreggeli és -vacsora).



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- félpanzió,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak