Kos, Marmari: Stella Maris 3*, pozsonyi indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 158570
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Pozsony
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Marmari

Szállás / program részletes leírása



Szállás leírása:
Nyugodt környezetben, egy hosszú homokos strandnál épült Marmariban a Stella Maris hotel. A part fokozatosan mélyül, ideális kisgyerekek részére is. A komplexum a Stella Maris I és Stella Maris II részből áll. A hotel mellett Marmari egyik legjobb tavernáját próbálhatják ki, ahol a szálloda vacsoráját is felszolgálják. A hotel közelében bár és bolt is található. Kos fővárosa helyi buszjárattal elérhető (kb. 14 km-re), a reptér pedig 12 km-re található. Kos-szigete sík felületéről is ismert, ezért kedvelt közlekedési eszköz a kerékpár, mellyel könnyen felfedezhető a környék.

Saját kategória:
***

Hivatalos kategória:
***

Kapacitás:
98 szoba

Strand:
hosszú homokos strand kb. 20 m-re a hoteltől.

Felszereltség / Sport / Szórakozás:
recepció étterem,tavernakb. 50 m-re a recepciótól lobby bár bár a medence mellett WiFi a lobbyban úszómedence gyermekmedence ingyenes napernyők és napozóágyak, a strandon felár ellenében strandröplabda játszótér vízisportok a strandon és szörf központ felár ellenében.

Szobák:
standard tengerre néző 2-3 ágyas szobák az eredeti épületben(3. ágy kanapé) ingyenes légkondicionálás kishűtő fürdőszoba (zuhanykabin vagy fürdőkád/WC) széf felár ellenében TV telefon babaágy kérésre ingyenesen balkon vagy terasz ingyenes WIFI

Ellátás:
félpanzió büférendszerben egyközeli tavernában.

www:
www.stellamaris.gr

Az ár tartalmazza:
retúr charter repülőjegy frissítő a repülőgép fedélzetén szállás és ellátás a megrendeltek szerint szállodákban törülköző-, ágynemű csere és takarítás a szálloda belső rendje szerint apartmanokban/stúdiókban takarítás és tiszta ágynemű a megérkezésnél víz- és áramfogyasztás helyi képviselő szolgáltatásai.

Kötelező felárak:
repülőtéri illeték (légbiztonsági díj és handling-fee) és kerozin pótdíj: 31 900 Ft/fő 2 éven felül transzfer légkondicionált autóbusszal a repülőtérről a kiválasztott szálláshelyre és vissza: 7900 Ft/fő 2 éven felül infant (gyermek 2 éves korig) reptéri illeték: 7 900 Ft/fő foglalási díj: 1 100 Ft/fő 2 éven felül

Opcionális felárak:
útlemondási biztosítás (a részvételi díj 1,5%-a) betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás Colonnade CLASSIC: 550 Ft/fő/nap, Colonnade PRÉMIUM: 720 Ft/fő/nap. A fakultatív kirándulások díja, széf, légkondicionálás a helyszínen fizetendő euróban.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- félpanzió,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak