Olymposzi Riviéra, Olympic Beach: Hotel Giannoulis 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 122301
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Olympic Beach

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A parkosított környezetben található középkategóriás, de igényes szállodát 2009-ben építették az Olympic Beachet és Paraliát összekötő tengerparti sétányra. Olympic Beach központjától így 500 méterre, Paraliától 1500 méterre, a lassan mélyülő, homokos tengerparttól mindössze 30 méterre található (a szálloda és a tengerpart között egy út húzódik). Egy rövid sétával megközelíthető a nyüzsgő belváros, ahol boltok, kávézók, tavernák sokasága várja a kikapcsolódni, ízletes vacsorára vágyó utasainkat.

Szolgáltatások
A vendégeket recepció, lobby, lift, medence bár, napágyakkal körülvett úszómedence gyermekek számára elkülönített résszel, 12 órás szobaszerviz (térítés ellenében), strandröplabda pálya várja. A napernyők, napágyak a tengerparton fogyasztás ellenében ingyenesek, vízi sportlehetőségek a parton térítés ellenében vehetők igénybe. A hallban a WIFI ingyenesen elérhető.

Elhelyezés
2, illetve 3 ágyas szobák: kertre, tengerre vagy Olymposzra néző szobák, melyek felszereltségéhez légkondicionáló, LCD tévé, telefon, WIFI csatlakozási elérhetőség, bérelhető széf, fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval, valamint kerti bútorokkal felszerelt balkon/terasz tartozik.

Ellátás
Reggeli.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- reggeli,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak