Rodosz, Ixia: Belair Beach Resort 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 156798
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Ixia

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda Ixia üdülőhelyen található, Rodosz repülőterétől 10 km-re, Rodosz városától 6 km-re és a homokos-kavicsos tengerparttól 50 méterre fekszik. A városban különböző szórakozási lehetőségek, éttermek, bárok, és üzletek várják az idelátogatókat.

ELHELYEZÉS

A szálloda összesen 293 szobával rendelkezik. A szobák mindegyike légkondicionálóval (június 1- szeptember 30 között ingyenesen), hajszárítóval, mini hűtővel, szatellit Tv-vel, széffel (térítés ellenében), erkéllyel rendelkezik. A fürdőszobák káddal vagy zuhanyzóval és WC-vel felszereltek. Babaágy térítés nélkül lekérhető.Family szobák két légtérrel rendelkeznek és ajtóval vannak elválasztva.

ÉTEL ÉS ITAL

All incluisve ellátás: reggeli (07:00-09:30), ebéd (12:30-14:30) és vacsora (18:30-21:00) büfé rendszerben, helyi alkoholos és alkoholmentes italokkal (18:00-01:00) a főbárban. Napközben a megadott időpontokban és kijelölt helyeken snack ételek, délutáni tea, és fagylalt fogyasztható. Import alkoholos italok térítés ellenében kérhetőek.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Egy külső felnőtt medence, egy gyerek medence, biliárd, teniszpálya, kosárlabda pálya, mini golf, asztalitenisz, játszótér. A felsoroltak közül néhány szolgáltatás csak térítés ellenében vehető igénybe.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Recepció, mosoda, mini market, autóbérlés. Ingyenes WIFI elérhetőség a közösségi helységekben és a szobákban. A napernyők és napágyak a medencénél térítésmentesen állnak rendelkezésre, a tengerparton térítés ellenében használhatóak (2 napágy + 1 napernyő kb. 8 euro/nap). Strandtörülközőt letét ellenében biztosít a szálloda.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak