Zakintos, Laganas: Best Western Zante Park 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 152654
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Laganas

Szállás / program részletes leírása



Program:

1. nap: Budapest-Zakynthos
Elutazás Zakyntosra charterjárattal. Érkezés után transzfer a szállodába. Szabadprogram. Vacsora (ha a részvételi díj tartalmazza) és szállás Zakyntoson.


2-7. nap: Zakynthos
Reggeli (ha a részvételi díj tartalmazza) után szabadprogram. Szabadidő, fakultatív programlehetőségek. Vacsora (ha a részvételi díj tartalmazza) és szállás Zakynthoson.


8. nap: Zakynthos-Budapest
Reggeli (ha a részvételi díj tartalmazza), transzfer a repülőtérre, hazautazás.

Általános információk: utazás Budapest–Zakynthos és Zakynthos-Budapest útvonalon közlekedő charter repülőjáratokon, az Irodánk által bérelt helyeken. Az alap részvételi díj az oda-vissza repülőjegyet, a szállásköltséget és a megjelölt ellátást már tartalmazza. A repülőút alatt fedélzeti ellátás van. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk (telefonügyelet, információs találkozó a szállodákban, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre).

A részvételi díjon felül fizetendő: repülőtéri illeték 27 000 Ft/fő, légiközlekedési pótdíjak 7 000 Ft/fő, transzfer 6 000 Ft/fő, sztornóbiztosítás 1% és a foglalási díj 500 Ft/fő. A sztornóbiztosítás a teljes részvételi díjra számítandó.

A repülőtéri illeték összege és az üzemanyag pótdíj mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.

Igény szerint foglalható: betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban. Budapesti repülőtéri parkolás (Airport Hotel, VIP Parkoló, Vecsés: ingyenes transzferrel az A-B terminálokhoz) 1 000 Ft/nap.

Csomagszállítás: a részvételi díj a Travel Service charter járatain fejenként 1 db maximum 15 kg-os térítésmentes csomagfeladást tartalmaz, továbbá utasonként 1 db kézipoggyász (5kg, mérete: 56x46x26cm) vihető a fedélzetre. Extra csomag (túlméretezett csomag vagy csomag túlsúly) csak külön térítés ellenében szállítható. Nem jár az ingyenes poggyászfeladás kétéves kor alatti gyermekek után, azonban részükre a babakocsi, gyermekülés ingyenesen szállítható.

Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja 20 000 Ft/fő (illeték, transzfer díjmentesen, repülőn külön ülőhely nélkül, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Fekvése:

Fekvése: Laganas a sziget fővárosától kb. 10 km-re, a sziget déli részén található, homokos stranddal rendelkező mozgalmas, pezsgő életű üdülőváros, számtalan tavernával, bárral, étteremmel és diszkóval. A sziget egyik leghosszabb egybefüggő homokos tengerpartján a vízi sportok széles választéka áll rendelkezésre. A két épületből álló (főépület és melléképület), 140 szobás szálloda egy csendesebb kisutcában, a központtól és az örökké pezsgő főutcától kb. 800 m épült, a tengerparttól és a homokos strandtól 300 méterre található. A szállodába történő bejelentkezéskor depozit, ~50 eur fizetendő.

Szobák: minden szoba szépen berendezett, légkondicionált, fürdőszobás, hajszárítóval, tv-vel és telefonnal felszerelt. A szobákhoz erkély tartozik utcai, szárazföldre vagy medencére néző kilátással. A szuperior szobák hasonló felszereltséggel, tágasabbak és szebben berendezettek. Térítés ellenében minibárfogyasztás illetve széf használat a helyszínen igényelhető.

Szolgáltatások: recepció, lift, étterem, bár, medencebár, szobaszerviz, szépségszalon, fodrászat, Tv szoba, mosoda, konferenciaterem, parkoló, internetkávézó (wifi térítés ellenében kb. 3 euró/óra), gyermekfelügyelet. Bizonyos szolgáltatások csak külön helyszíni térítés ellenében vehetők igénybe.

Sport és szórakozás: belső udvaron, pálmafák árnyékában úszómedence, napozóterasz, nyugágyak és napernyők, melyek a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe. Térítés ellenében: szauna, pezsgőfürdő, edzőterem, masszázs, biliárd, asztalitenisz, vízi sportok a strandon. Laganas központjában szórakozóhelyek sokasága található.

Étkezés: all inclusive, tartalmazza: reggeli, ebéd és vacsora büfé rendszerben, alkalmanként témaestek, gyermekmenü, napközben szendvicsek és fagylalt a medencebárnál 11-18 óra között, délutáni kávé, tea és sütemények, korlátlan italfogyasztás 10–23 óra között helyi alkoholos és alkoholmentes italokra (nemzetközi márkás italok külön térítés ellenében) továbbá biliárd, edzőterem és asztalitenisz ingyenes használata.

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy, vagy két gyermek, egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint.

Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő: 4 EUR/szoba/éjszaka

(180413)



Szobák:

Szolgáltatások: étterem,szobaszerviz,wifi,medencebár,recepció,konferenciatermek,parkoló,bár,lift,internetezési lehetőség

Sport és szórakozás: asztalitenisz,medence,szauna,masszázs,napozóterasz,nyugágyak és napernyők,gyermekmedence,fitness terem,biliárd

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak