Zakintos, Tsilivi: Katarini apartmanház, 2 fős apartman, pozsonyi indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 133623
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Pozsony
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Tsilivi

Szállás / program részletes leírása



Szállás leírása:
AKatarini ház fehér épülete, bugenvilleák színes zuhatagával díszítve csupán néhány lépésre fekszik aPanagiotis I. és II. házaktól.Aszomszédos Panagiotis ház medencéje és játszótere is használható, ingyenesen igénybe vehető napernyőkkel és napozóágyakkal. Ajánljuk Tsilivi csúszdaparkjának meglátogatását is. A Katarini kiváló választás többgyermekes családok részére, mivel öt és hat ágyas apartmanokkal is rendelkezik, ahol két gyermek részére ingyenes a szállás. Mielőbbi foglalást ajánlunk, mert az apartmanok száma korlátozott!

Saját kategória:
**

Hivatalos kategória:
**

Kapacitás:
5 stúdió és apartman

Strand:
kb. 200 m, szervezett homokos-kavicsos.

Szobák:
2 ágyas egyszerű stúdiók aház földszintjén 5 ágyas (két külön hálószobás) apartman aföldszinten (az egyik hálóban franciaágy, amásikban 2 külön ágy, az 5. ágy akonyha-nappaliban található) az emeleten egy 3 ágyas (egy külön hálószobás) apartman (3. ágy pótágy gyermek részére) az emeleten egy tágas 6 ágyas apartman két külön hálószobával (2-2 fő) és egy konyha-nappalival, ahol az 5. és 6. fő pótágyon (heverő) van elhelyezve minden szobában célszerű berendezés alapfelszereltségű konyhasarok hűtőszekrény fürdőszoba/WC balkon vagy terasz.

Ellátás:

önellátás.



Az ár tartalmazza:
retúr charter repülőjegy frissítő a repülőgép fedélzetén szállás és ellátás a megrendeltek szerint szállodákban törülköző-, ágynemű csere és takarítás a szálloda belső rendje szerint apartmanokban/stúdiókban takarítás és tiszta ágynemű a megérkezésnél víz- és áramfogyasztás helyi képviselő magyar nyelvűszolgáltatásai.

Kötelező felárak:
repülőtéri illeték (légbiztonsági díj és handling-fee) és kerozin pótdíj: 31 900 Ft/fő 2 éven felül transzfer légkondicionált autóbusszal a repülőtérről a kiválasztott szálláshelyre és vissza: 7900 Ft/fő 2 éven felül infant (gyermek 2 éves korig) reptéri illeték: 7 900 Ft/fő foglalási díj: 1 100 Ft/fő 2 éven felül üdülőhelyi díj: 0,5 EUR/szoba/éj (helyszínen fizetendő)

Opcionális felárak:
útlemondási biztosítás (a részvételi díj 1,5%-a) betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás Colonnade CLASSIC: 565 Ft/fő/nap, Colonnade PRÉMIUM: 740 Ft/fő/nap. A fakultatív kirándulások díja, széf, légkondicionálás a helyszínen fizetendő euróban.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak