Rhodos, Stegna: Paradis Stúdiók, 2 fős stúdió, pozsonyi indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 139995
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Pozsony
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Stegna

Szállás / program részletes leírása



Szállás leírása:

Stegna falucskában, csupán kb. 50 m-re akedvelt homokos-aprókavicsos strandtól, találják aParadis, más néven Anthoula házat. Közelében találhatóaPorto Angeli hotel, melynek all inclusive szolgáltatásait az itt nyaraló vendégek is igénybe vehetik (felár ellenében). Aház egy kert közepén fekszik, ahonnan kilátás nyílik az öbölre. Stegna egy pici nyaralófalu, ahol szinte minden közel van - astrand, a tavernák és a kisboltok is.



Saját kategória:

**



Hivatalos kategória:

**



Kapacitás:
6 stúdió és apartman

Strand:
kb. 50 m, homokos-kavicsos; napernyők, napozóágyak és vízi sportok felár ellenében

Szobák:

2-3 ágyas stúdiókalapfelszereltségű konyhasarok hűtőszekrény TV fürdőszoba/WC légkondicionálás (felár ellenében) balkon vagy terasz WiFi



Ellátás:
önellátás

www:
http://www.paradis-studios.gr/

Az ár tartalmazza:
retúr charter repülőjegy frissítő a repülőgép fedélzetén szállás és ellátás a megrendeltek szerint szállodákban törülköző-, ágynemű csere és takarítás a szálloda belső rendje szerint apartmanokban/stúdiókban takarítás és tiszta ágynemű a megérkezésnél víz- és áramfogyasztás helyi képviselő magyar nyelvű szolgáltatásai.

Kötelező felárak:
repülőtéri illeték (légi biztonsági díj és handling-fee) és transzfer légkondicionált autóbusszal a repülőtérről a kiválasztott szálláshelyre és vissza: 47400 Ft/fő 2 éven felül infant (gyermek 2 éves korig) reptéri illeték: 14 900 Ft/fő foglalási díj: 1 600 Ft/fő 2 éven felül üdülőhelyi díj: 0,5 EUR/szoba/éj (helyszínen fizetendő)

Opcionális felárak:

pozsonyi repülőtéri transzfer Budapest-Tatabánya-Győr városokból (14 900 Ft/fő/oda-vissza) útlemondási biztosítás (a részvételi díj 1,5%-a) betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás Colonnade CLASSIC: 565 Ft/fő/nap, Colonnade PRÉMIUM: 740 Ft/fő/nap. A fakultatív kirándulások díja, széf, légkondicionálás (amennyiben feláras) a helyszínen euróban fizetendő





Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak