Rodosz, Kalithea: Eden Roc Resort 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 178700
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Kalithea

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda Kalithea üdülőben, néhány méterre a tengerparttól egy csodás zöld övezetben fekszik. Rodosz történelmi óvárosa 4 km-re, míg repülőtere 18 km-re található.

ELHELYEZÉS

A szálloda 254 felújított szobájából 80 kerti bungaló szoba (28 m2), 90 szobája pedig standard/eden szoba (23m2). Szobáinak mindegyike légkondicionálóval (június 15 - szeptember 15), telefonnal, szatellit Tv-vel, mini bár, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval felszereltek és erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek. Foglalható tengerre néző szoba is. Eden és bungaló szobáiban kávé és teakészítési lehetőség, illetve ingyenes széf adott. Bungaló szobájában még íróasztal is található, térítés ellenében WIFI elérhetőséggel.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive és ultra all inclusive ellátás keretein belül reggeli (07:00 - 10:00), ebéd (12:30 - 14:30), vacsora (19:00 - 21:30) büfé rendszerben, illetve helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyaszthatók 23:30-ig. A snack és medence bár 11:00 - 18:00, a tengerparti bár 12:30 - 18:00 között áll a vendégek rendelkezésére. A hotel fő éttermén kívül egy grill bár és három a` la carte étterem színesíti a szálloda szolgáltatásainak körét, ahol a nemzetközi ételek mellett mediterrán, olasz és ázsiai ízeket kóstolhatnak a vendégek. Ultra all inclusive ellátás esetén az a`la carte éttermek egyike egy alkalommal ingyenesen vehető igénybe, melyhez előzetes időpontfoglalás szükséges a szálloda recepcióján. Az ultra all inclusive vendégek a fő bárban nemzetközi italokat, koktélokat és kávékat is fogyaszthatnak térítés mentesen. A vacsorák alkalmával megfelelő öltözet viselendő.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

A szálloda három külső tengervizes medencével és egy édesvízű, csúszdás medencével rendelkezik, melyek közül az egyik gyermekek részére kialakított. A szálló vendégeknek tenisz, kosárlabda, asztali tenisz, mini golf, strandröplabda vagy egy fitneszterem nyújt felfrissülést. A szálloda focipályával is rendelkezik. Bébi klub, mini klub, mini diszkó és egy játszótér szórakoztatja a kisgyermekeket, még a felnőttek kipróbálhatják az aerobikot, jógát, nyújtást vagy táncot. Esténként animációs programokkal és különféle szórakoztató műsorokkal kedveskednek kicsiknek és nagyoknak egyarát. A tengerparton vízi sportolási lehetőségek is adottak, melyek térítés ellenében vehetők igénybe.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Recepció, bérelhető széf, WIFI elérhetőség és internet sarok, tévé szoba, szobaszervíz, bébiszitter szolgálat, 300 fős konferenciaterem, valutaváltás, ajándék és ékszerbolt áll rendelkezésre. A medencéknél a napágyak ingyenesen vehetők igénybe.

A hotel honlapja http://www.edenroc.gr/



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 547 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak