Korfu, Korfu: Cnic Hellinis Hotel 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 207072
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Korfu

Szállás / program részletes leírása



Program:

1. nap: Budapest-Korfu
Elutazás Korfura egyénileg. Szabadprogram. Vacsora (amennyiben a program tartalmazza) és szállás Korfun.


2-7. nap: Korfu
Szabadidő, fakultatív programlehetőségek. Vacsora (amennyiben a program tartalmazza) és szállás Korfun.


8. nap: Korfu-Budapest
Hazautazás Budapestre egyénileg.


Általános információk: utazás Budapest–Korfu és Korfu -Budapest útvonalon egyénileg! A részvételi díj CSAK SZÁLLÁS ár, utazást nem tartalmaz!


Igény szerint foglalható: betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban.


Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja 20 000 Ft/fő (bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Fekvése:

Fekvése: Korfu várostól 4 km-re, a repülőtér közelében, a Kanoni-félsziget dús buja zöld környezetében épült 90 szobás, népszerű, modern szálloda, a tengerparttól 400 méternyire található, sétatávolságnyira a sziget emblematikus helyétől, a csodálatos Vlacherna kolostortól. Strandolási lehetőség festői környezetben, a Corfu Holidays Palace előtti homokos partszakaszon (600 m). Korfu város központja 4 km-re, ahol a rengeteg látnivaló mellett vásárlási és szórakozási lehetősége széles választéka érhető el. A menetrend szerinti buszjárat megállója a ház közelében található. A közeli repülőtér forgalma zavaró lehet.

Szobák: minden szoba praktikusan és komfortosan berendezett, légkondicionált (külön térítés nélkül), fürdőszobás vagy zuhanyzós, tv-vel és telefonnal felszerelt.

A szobákhoz erkély tartozik (hangszigetelt erkélyajtóval), utcai, medencére vagy tengerre néző kilátással. Térítés ellenében széf és hűtő bérelhető.

Szolgáltatások: recepció, lift, étterem, bár, medence bár, széfbérlés (térítés ellenében), Wi-Fi internetezési lehetőség (ingyenes), kerékpár- kismotor- és autókölcsönzés, parkoló.

Sport és szórakozás: hangulatos, árnyékos belső kertben nagyméretű úszómedence, gyermekmedence, napozóterasz, nyugágyak és napernyők, melyek a medencénél ingyenesen vehetők igénybe, gyermekjátszótér, asztalitenisz. Strandolási lehetőség, festői környezetben 600 méternyire a Corfu Holidays Palace előtti homokos partszakaszon (belépés ingyenes, napernyők, nyugágyak térítés ellenében bérelhetők). Korfu városban üzletek, éttermek, bárok és szórakozóhelyek sokasága található.

Étkezés: félpanzió, büféreggeli és büfévacsora. Felár ellenében all inclusive ellátás igényelhető, benne: büféreggeli, ebéd és vacsora, napközben szendvicsek a medencebárnál, korlátlan és térítésmentes italfogyasztás az étkezések alatt és a szálloda bárjában (10.00–23.00), az italválaszték a szálloda által meghatározott, import italokra és palackozott italokra nem vonatkozik.

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy vagy két gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon vagy emeletes ágyon, az árlista szerint

(170331)



Szobák:

Szolgáltatások:

Sport és szórakozás:

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak