Rodosz, Kolymbia: Lydia Maris 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 212163
Indulás dátuma:2024.06.11. (K)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  401 900 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  401 900 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Kolymbia

Szállás / program részletes leírása



FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

aFEKVÉS
A szálloda Kolymbiában található, körülbelül 350 méterre a tengerparttól és 30 km-re a repülőtértől. A közelben számos bolt, étterem, bár található.

ELHELYEZÉS
Szobáinak mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, bérelhető széffel, WIFI-vel, minihűtővel (érkezéskor másfél literes ásványvízzel feltöltve, a későn érkezőknek szendvicset és gyümölcsöt is bekészítenek), Tv-vel, telefonnal, kávé- és teakészítési lehetőséggel, hajszárítóval, fürdőszoba/WC-vel és erkéllyel vagy terasszal felszerelt.

Double or Twin: kb. 25-28 m2 alapterületű, maximum 3 fő részére foglalható szoba.

Double Superior: modern berendezésű, kb. 28-30 m2 alapterületű, maximum 3 fő részére foglalható szoba.

Family Room (családi szoba):a tágas családi szoba a földszinten helyezkedik el, két összenyitható szobából és fürdőszobából áll. Felszereltségében megegyezik a standard szobákkal.

Suite (lakosztály):nagyobb a családi szobánál, kb. 50 m2 alapterületű, modern berendezéssel, két légkondicionálóval és két televízióval rendelkezik. A továbbiakban megegyezik a családi szoba felszereltségével.

ÉTEL ÉS ITAL
All iclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a reggelit, késői reggelit, ebédet, vacsorát, valamint a helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat. Napközben snackételeket, gyrost, hamburgert, salátát, édességeket, pékárut, pizzát, teát és kávét is kínálnak. A hotel két bárral rendelkezik, melyek a lobbiban és a medencénél találhatók. Vegetáriánus fogásokat, előzetes lekérés esetén speciális étrendet biztosítanak.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kültéri medence jakuzzival, gyermekmedence, fitneszterem, teniszpálya (a világításért fizetni kell), röplabdapálya, asztalitenisz, darts, boccia, vízilabda; térítés ellenében spa és wellness szolgáltatások, szépségápolási kezelések, videojátékok, biliárd és internetsarok segíti a vendégek kikapcsolódását.Napközben és esténként animációs programokkal, hetente egyszer pediggörög esttel szórakoztatják a vendégeket. A gyermekeket a miniklub, programok és a játszótér várja.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
A WIFI használata ingyenes. Térítés ellenében orvosi ügyelet, gyermekfelügyelet, szobaszerviz bővíti a szolgáltatások körét. A medence mellett a napernyők és napágyak használata ingyenes, míg a tengerparton csak térítés ellenében állnak rendelkezésre. A szálloda a strandtörülközőket kb. 10 euró/darab letét ellenében biztosítja.

A szálláshely címe: Glamour S.A., Kolymbia-Rhodes, 85103-Greece

A hotel honlapja:www.lydiamaris.gr

Charteres utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (23 kg)- és kézipoggyászt (8 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák: azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást (12 720 Ft/ hét/autó).






TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak