Rodosz, Reni Koskinou: Hotel Virginia 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 212172
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Reni Koskinou

Szállás / program részletes leírása





FEKVÉS

A hotel Rodosz várostól mindössze 5 km-re, Koskinou üdülőben található, rövid sétára a homokos kavicsos tengerparttól egy szép zöld övezetben. Mind Rodosz városba mind Faliraki felé fél óránként közlekednek a buszjáratok, melyek megállója kb. 100 méterre található a szállodától. Egy komplexumot alkot a Virginia Family Suites hotellel.

ELHELYEZÉS

A hotel 170 szobájának mindegyike, komfortos berendezéssel, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, fürdőszoba/WC-vel, szatellit Tv-vel, hűtővel, telefonnal felszerelt és erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. Stúdió típusú szobája egy hálószobás és egy teljesen felszerelt konyhával rendelkezik.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás keretein belül büfé rendszerben reggeli (07:00-10:00), ebéd (12:30-14:00), vacsora (18:30-21:00), illetve helyi alkoholos- és alkoholmentes italok fogyaszthatók. A szálloda snack bárja 11:00-16:00 között áll a vendégek rendelkezésére, ahol napközben kávé, tea, sütemény is megtalálható. A fő bárban, és a medence melletti bárban 10:00-22:30 között különböző söröket, borokat és üdítőket kínálnak. Ugyanitt 18:00-22:30 óra között fogyaszthatók ingyenesen a helyi égetett szeszes italok is. Nemzetközi italok, palackozott italok, pezsgő és frissen facsart gyümölcslé térítés ellenében kérhető.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Kettő külső édesvizű medence és egy gyermek medence áll a vendégek rendelkezésére. Ezen kívül strandröplabda pálya, térítés ellenében játszótér, asztalitenisz, wellness központ különböző masszázsokkal, kozmetikai és testkezelésekkel. A tengerparton számos vízi sportolási lehetőség adott, melyek térítés ellenében vehetők igénybe.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepció, Tv szoba, térítés ellenében WIFI elérhetőség, bérelhető széf (18 eur/hét), autó- és biciklibérlési lehetőség, mini market és vásárlási lehetőségek. A napernyők és napágyak a medencénél ingyenesen vehetők igénybe. Strandtörülközőt nem biztosít a hotel.

A hotel honlapja: http://www.virginiahotel.gr/



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak