Rodosz, Kolymbia: Mistral 3*, all inclusive


Mistral 3*

Utazás áttekintő:

Ország:   Görögország
Város:   Kolymbia

Ellátás:   all inclusive
Szálláshely:   5*
Utazás:   repülővel
Típus:   nyaralás

Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár
Teljes ár

Ft / fő



Ft / fő

Síbérlet
Pályaszállás
Pálya távolsága a szállástól:

Részletes programleírás


FEKVÉS

A szálloda Kolymbia üdülőben található, kb. 45 percre a repülőtértől, és 30 percre Rodosz városától. A homokos tengerpart 250 méterre helyezkedik el. A Mistral Hotel közel fekszik az Afandou strandhoz, és a híres Tsampika parthoz.

ELHELYEZÉS

114 szobájának mindegyike légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, telefonnal, ingyenes WIFI elérhetőséggel, ingyenes széffel, hűtővel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval és erkéllyel vagy terasszal felszerelt. Babaágy ingyen lekérhető. Szobáiban a pótágy kihúzható kanapéágy.

A double szoba 25 m2-es. A family open planszoba egy légterű, 30 m2 alapterületű.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás: büfé jellegű reggeli (07:00-10:00), késői reggeli (10:00-11:00), ebéd (12:30-14:00), vacsora (19:00-21:30), illetve helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyaszthatók 23:00 óráig. Ezt követően a bárok térítés ellenében szolgálják fel az italokat. Az a`la carte étteremben egy alkalommal ingyenesen fogyaszthatnak a vendégek. Napközben snack sarok áll rendelkezésre szendvicsekkel, süteménnyel, tortával és gyümölccsel.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Medence, gyermek medence, teniszpálya (világítás térítés ellenében), strandröplabda, asztalitenisz, boccia, fitneszterem, nappali és esti animációs programok, játszótér, mini klub. Térítés ellenében biliárd, szauna, videojátékok szolgálják a vendégek kényelmét.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Konferenciaterem, Tv szoba, könyvtár, pénzváltás, orvosi ügyelet, autóbérlés, mosoda, fodrászat. Strandtörülköző 10 eurós letéttel vehető igénybe, valamint a cseréért 1 eurót kell fizetni.


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: